Onze visie

Onze visie.

Promotionele verpakking.

Wij zijn inmiddels een gevestigde naam in de markt van promotionele (draag- en geschenk) verpakkingen. Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in gepersonaliseerde (geschenk)verpakkingen. Wij leveren bedrukte verpakkingen aan klein- en grootschalige retailers, (grafische) intermediairs, handel en industrie.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een breed aanbod aan gepersonaliseerde draagtassen en geschenkverpakkingen , zowel met als zonder opdruk. Van eenvoudig tot luxe papier, duurzaam kunststof, woven en non woven shoppers, lastminute beurstassen, verpakkingen voor geschenken als , luxe dozen, geschenkdozen, presentatiedozen, eco verpakkingen cadeauzakjes, naametiketten, vloeipapierlintenetc,  in alle soorten en maten, direct uit voorraad, of naar wens bedrukt en volledig op maat gemaakt. Eigen productie en directe inkoopkanalen in binnen- en buitenland garandeert u scherpe prijzen en een optimale flexabiliteit.

Onze visie.

Het imago van uw winkel of onderneming is mede bepalend voor uw succes. Promotionele geschenk verpakkingen met uw eigen naam of boodschap spelen hierbij een belangrijke rol als servicegerichte reclamedragers.  Het maakt u onderscheidend van de concurrent en herkenbaar voor uw klant. Daar houden wij ons graag mee bezig.

Niet alleen willen wij u helpen bij het uitdragen van uw huisstijl of boodschap, wij willen u graag blijven verrassen met nieuwe produkten, trends, en interessante verpakkingsideeën die uw producten de uitstraling, exclusiviteit en herkenbaarheid geven die het verdient, en bovendien nog op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd worden.

En, last but not least, een oplossing die past binnen uw budget. Ook dat is onze zorg !


Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk- en milieubewust ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, en hiervoor zoeken wij de wereldmarkt af naar innovatieve en ecologisch verantwoorde producten.

Om aan een groeiende vraag te voldoen naar "groene" verpakkingen hebben we een collectie eco-tassen samengesteld die u als ondernemer een ruime keuze biedt, en die tevens aan alle gangbare kwaliteitseisen voldoen zoals u die van ons gewend bent. Onze bedrukte eco geschenk verpakkingen zijn duurzaam geproduceerd , met respect voor mens en milieu. Gemaakt van gerecyclede-, biologisch afbreekbare, natuurlijke materialen en zijn ecologisch verantwoord. Wij werken volgens het fair-trade principe: uitsluitend bedrijven die menswaardigheid en respect hoog in het vaandel hebben staan produceren onze (eco) verpakkingen. 


Logistieke oplossingen.

Bij ons kunt u ook terecht voor een logistieke afwikkeling voor uw verpakkingen of promoties. Niet alleen zijn wij goed in het snel en correct uitleveren van uw bedrukte draag- of geschenk verpakkingen , maar ook kunnen wij uw voorraadbeheer uit handen nemen. Het kan bijvoorbeeld uit kostprijs overweging best interessant zijn om gepersonaliseerde verpakkingen voor uw geschenken in een wat grotere oplage te laten produceren, of u wilt uw producten veilig en droog opslaan. Voor een eventueel gebrek aan opslag hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit kunnen wij prima voor u regelen. Wij zorgen voor opslag, bewaken uw voorraadniveau en leveren op uw eerste afroep geheel naar uw logistieke wensen. Zo grijpt u nooit mis, en bent u verzekerd van een optimaal voorraadbeheer. Heeft u andere logistieke behoeften? Wij kunnen eventueel voor u de afhandeling van uw promotie verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan o.m.: Labelen, sealen, bundelen en stickeren of decentrale leveringen. Vraag ons naar de mogelijkheden.Papyrasse promotionele verpakkingen.  Promote your business...