Verpakking & promotie

Verpakking & promotie.

Promotionele verpakking.

Promotie verpakkingen met bedrukking van uw logo of reclame boodschap zijn het reclame middel is bij uitstek. Custom-made bedrukte promotie draagtassen of geschenkverpakkingen zijn promotionele items die een optimale 'exposure' garanderen met uw doelgroep. Een promotie tas met uw huisstijl of boodschap heeft gemiddeld meer oogcontacten dan bijvoorbeeld een advertentie. Draagtassen komen overal en worden door velen gezien en herkend. En herkenning en frequentie is de kracht van reclame. En weet u wat mooi is? draagtassen zijn een relatief goedkoop medium. ! En wist u dat een duurzame luxe geschenkdoos met uw logo zelden wordt weggegooid. Hierdoor blijft uw merk een langdurige promotionele waarde behouden. Laat een mooie bedrukte papieren draagtas of of een fraaie verpakking ook voor u onderdeel zijn van uw promotieplan- of marketingmix. Twijfelt u welke draagtas of verpakking het beste past bij uw promotieplan, doelstelling en budget? Bekijk ons aanbod of bel ons, wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een breed aanbod aan gepersonaliseerde duurzame  draagtassen , geschenkverpakkingen en decoraties, zowel met als zonder opdruk. Van eenvoudig tot luxe papier, duurzaam kunststof, woven en non woven, lastminute beurstassen, geschenkdozen, presentatiedozen, eco verpakkingen, cadeauzakjes, naametiketten  noem maar op.

Eigen productie en directe inkoopkanalen in binnen- en buitenland garandeert u scherpe prijzen en een optimale flexabiliteit.