Papieren draagtassen | milieuvriendelijk en goedkoop

Papieren draagtassen

Papieren tasjes zijn weer helemaal terug. Tijdloos, milieuvriendelijk en stijlvol. Sinds we vanaf 1 januari geen gratis plastic tasjes meer mogen uitgeven, is er een sterke toename in de vraag naar bedrukte papieren tasjes. Papieren tassen, van eenvoudig tot luxe, zijn alom gewaardeerd. Papieren tasjes en tassen zijn volledig naar uw eigen wensen en in vele formaten verkrijgbaar .Daarbij leveren wij snel en bedrukt al vanaf kleine hoeveelheden. Daarom voor vele winkeliers en reclamemakers al jaren een veel gebruikte reclamedrager. Deze bedrukte verpakkingen kenmerken zich bovendien door de uitstekende verwerkingsmogelijkheden, zodat uw individuele boodschap of logo optimaal uitgedragen wordt. We onderscheiden 3 soorten:. Bijvoorbeeld de Paper Basic tas; Een stoere papieren tas, budgetvriendelijk, en met platte papieren handgrepen afgewerkt, of de stijlvolle Paper Toptwist, een trendy tas die tegen een stootje kan. Of bijv. de Paper De Luxe papieren tas, exclusief, mooi tot in de kleinste details, en met recht het beste dat wij te bieden hebben. Voor ieder budget bieden wij u een passende oplossing.

Bezoek webshop

papier platte handgrepen dobber

Basic

Platte handgrepen

Stoere draagtas voorzien van plat papieren handgrepen. Gunstig geprijsd en milieuvriendelijk.
Bezoek webshop

papier met gedraaide koorden

Toptwist

Gedraaide koorden

Elegante papieren tas met gedraaid papieren en ingeplakte handgrepen. Deze draagtassen zijn verrassend sterk en hebben een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.
Bezoek webshop

papier met geknoopt koord

De luxe

Geknoopte koorden

Het neusje van de zalm met een optimaal draagcomfort. Luxe en elegant met katoen geknoopte koorden, en gemaakt uit milieuvriendelijk papier.
Bezoek webshop