Duurzame draagtassen | alle soorten eco-tassen

Shopper draagtassen

Oerdegelijk, herbruikbaar en bijzonder duurzaam. In ongeacht welke branche u werkzaam bent, een draagtas gemaakt van geweven polypropyleen is bij uitstek het reklamemedium om uw logo, huisstijl of boodschap uit te dragen naar uw doelgroep. Keer op keer wordt de bedrukte tas gebruikt voor van alles en nog wat. Een effectiever promotie middel voor uw produkt of dienst kunnen wij ons bijna niet voorstellen.

Deze stoere Shopper kunt u bij ons al vanaf een kleine oplage bestellen , en in vele formaten en afwerkingen volledig naar uw wensen te laten uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bezoek webshop

Non woven draagtas

Non-woven

Non woven koord

Duurzame luxe stoffen tassen voor een optimaal draagcomfort. Non woven fabric is licht, duurzaam, budgetvriendelijk en milieuvriendelijk.
Bezoek webshop 

Shopper draagtas woven2

Woven gelamineerd

Nylon geweven koord

Stoer, oersterk en duurzaam. Wie kent ze niet uit de supermarkt of bouwmarkt. Maar wat te denken van een elegante modetas. Mogelijkheden volop !  Uitgevoerd in gelamineerd pp woven fabric en voorzien van 2 gestikte handgrepen.
Bezoek webshop

jute shopper

Jute 

Jute handgrepen

Duurzaam jute  voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in een natural JUTE "A"grade kwaliteit, voorzien van gestikte handgrepen, variabel in lengte. Geheel afgebiesd met non woven fabric. Eco topper!
Bezoek webshop