Verpakking

verpakking dozen
Promotionele magneetdoos met interieur


Verpakking, alles in huis voor uw geschenk of promotie !

Voor uw product, geschenk of promotie leveren wij een grote diversiteit aan bijzondere verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Luxe magneetdozen, eco kartonnen dozen, plastic doosjes, presentatiedozen lint, etiketten ,cadeauzakjes,  inpakpapier, vloeipapier etc etc.. Van eenvoudig tot luxe, bedrukt of blanco, een ruime keus, aantrekkelijke prijzen en bovendien snel leverbaar. Verpakkingen uit ons standaard programma of speciaal voor u op maat gemaakt, van alle markten thuis en bovendien al 15 jaar actief op het gebied van promotie verpakkingen en verpakkingsmateriaal.


Magneetdoos geschenkdoos

Geschenkdozen

Een fraaie geschenkdoos geeft uw product of promotie de allure en uitstraling die past bij een mooi geschenk. Laat uw geschenk spreken ! Maak een keuze uit luxe artpapier, eco kwaliteit karton, of  luxe gecacheerd en gelamineerd  met interieur en magneetsluiting. Voor iedere gelegenheid bieden wij een passende verpakking.
Bezoek onze webwinkel

Presentatiedoos

Presentatiedozen

Presentatiedozen, promotionele kartonnen dozen, met of zonder interieur. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. heeft u een produktintroductie, een presentatie, wilt u een verpakking voor een geschenkset. WIj kunnen wij voor u bedrukte dozen voor iedere toepassing een passende presentatiedoos produceren.
Bezoek onze webwinkel

cadeauverpakkingen giftbag

Kadoverpakking diversen

Oogstrelend en uniek in vormgeving. De eerste indruk telt bij het geven van een geschenk! Maak van uw cadeau een feest, met onze bijzondere en eigentijds vormgegeven geschenkverpakkingen. Of het nu gaat om een eenmalige promotie, of voor een structurele ondersteuning van uw merk, product of winkelformule.
Bezoek onze webwinkel

verzenden dozen

Verzenden

Verzendverpakkingen zijn hot, wie doet nu tegenwoordig zijn aankopen niet online. Al die producten moeten goed beschermd vervoerd worden en netjes aankomen bij de afnemer. Bovenndien is het uitstekende mogelijkheid om uw huisstijl of boodschap met de wereld te delen.
Bezoek onze webwinkel